Ако досега ви се е струвало, че т.нар. гонки на коли и мотори, форсиране и пилене на гуми са ви стряскали през нощта, това, което предстои последната събота на септември, вероятно направо ще ви изправи косите. Защото точно за тогава в една от социалните мрежи се организира първото "Нощно каране" в Пловдив!

За разлика от София, където феновете на две гуми всяка година се събират, за да си покачват адреналина, за пловдивчани това ще първата нощна обиколка, но от коментарите под поста във Facebook става ясно, че видеото толкова е впечатлило изкушените от рева на моторите, че мераклии за участват има дори от София. 

„Група ''Пловдивски мотористи'', организираме първото "Нощно каране" в Пловдив! Както повечето знаете, това събитие ще се случи за 5-та поредна година в София! За тези, които нямат възможност да отидат, но искат да участват в това масово мероприятие, даваме шанс да се докоснат до магията на нощното каране, с тенденция карането да се провежда всяка година! Нека напомним на хората, че ни има, че сме много, че сме задружни и сплотени! Да ги подканим за повече толерантност и по-малко омраза към нас!”, зоват организаторите.

И така - Първото нощно каране в Пловдив ще бъде на 28.09.2019, в 20.00 ч., а мястото за събиране е зала Колодрума. Организаторите приканват: Всеки да се чувства поканен!

В което сме сигурни - дори и тези, които не усещат никаква тръпка от мощния рев на моторите, ще бъдат "поканени". Така че, пловдивчани, стегнете се, не се изнервяйте излишно и... не ги мразете!