Една майка не спира да благодари. На всички вас, които буквално за една нощ дарихте над 175 000 евро за малкото слънчице Анди! Хиляди българи бяха трогнати от съдбата на 3-месечния Андриян Илиев, който се нуждаеше спешно от огромната сума, за да живее...

Нужните средства за чернодробна трансплантация на момченцето в Германия са събрани мълниеносно. Кампанията е прекратена, а родителите на момченцето Христиана и Митко Илиеви вече могат да подготвят пътуването до Германия, където един от тях ще стане донор.

Анди е роден в края на ноември м.г. Когато е само на 45 дни, момченцето е диагностицирано с рядко вродено заболяване - неонатална холестаза и билиарна атрезия (липса на жлъчни пътища). А преди месец родителите чуват още по-тежката новина от лекарите - Анди е развил цироза и състоянието му е критично.

"Надеждата ни беше той да стане поне на половин годинка и тогава да се направи необходимата трансплантация на черен дроб. За съжаление, през последната седмица се оказа, че при него болестта се развива много бързо и му остава само около месец живот", разказва майката Христиана.

За да бъде спасено бебето, трябва да бъде направена чернодробна трансплантация, но офертата, изпратена от германска болница е непосилна за родителите - 164 000 евро.

Митко и Христиана Илиеви изказват благодарност към хилядите дарители, които дадоха шанс на момченцето им да порасне.

"Мили хора, нямаме думи, с които да изразим благодарността си към всички вас! 

Благодарение на вашата безрезервна помощ, необходимите средства за трансплантацията на Анди са събрани!
Прекланяме се пред вас и огромната ви добрина! Ще ви държим в течение на всичко случващо се с Анди.

Предстои ни истинска битка, но всички вие ни доказахте, че не сме сами!

Вярваме, че всичко ще бъде успешно и няма да има усложнения! Вярвайте и вие!

Благодарим ви, хора с големи сърца за шанса, който дарихте на нашето детенце! Нека добрината се върне многократно към вас!", сподели щастливата майка.