Публикувам тук, за да я видят повече хора. Днес беше оставила 2-годишното си дете заключено в колата, цялото потно, напълно само в колата, без свалени прозорци. А тя отишла да снима на плажа. Повече от половин час от обаждането на 112 до идването на полицаите и след това това нещо го нямаше и като дойде вика: “Ми аз редовно така си я оставям, тя е свикнала”. Оставям на вас да прецените за какво същество говорим.

Това написа бургазлия в една от групите във Facebook. От снимката, която е публикувал мъжът, става ясно, че полицаи наистина са били извикани на мястото, на което майката е оставила колата си с... 2-годишното си дете вътре в нея. Постът предизвика многобройни коментари в социалните мрежи, десетки хора изразиха недоумението и гнева си от постъпката на майката. 

"Някои хора се чудят как и къде да изкарат децата си на въздух, а тази пуйка решила, че не е проблем. На мен ми се смеят понякога, че не изпускам от поглед сина си, ама по-добре така. В други държави съдят, ако оставиш куче в кола, а за дете смятам знаете. Дори не се сещам за логична причина, поради която да си оставиш 2-годишно дете само в колата."

"Някои жени си мечтаем да имаме дете, а други ги правят и не си ги поглеждат. Срам и позор за една майка. За малкото си дете трябва дори нонстоп да си около него, винаги с надзор. Как може такива същества въобще да стават майки, аз ако съм ще съм на тръни, особено като бебе."

"Изключвам коментарите, за да си спестим повече обиди. Това е реална случка. Не постъпвайте така с децата и животните си. Бъдете здрави", написа по-късно мъжът, снимал майката.