Мария Грубешлиева обяви във Facebook, че пуска на пазара имот на покойната си майка Стоянка Мутафова.

"Продавам наследствен парцел в "Св. Влас" с панорамна гледка", написа тя и добави телефонния номер на мениджъра на майка й - Евгени Боянов, който най-вероятно отговаря за сделката.

"Не става дума за пари. Тя си има достатъчно. Просто жената няма какво да прави този парцел. Тепърва няма да тръгне да строи къщи. Иска да го продаде, за да може някой да се радва на хубавото място и да бъде използваемо", разказват близки на щерката на великата актриса пред "Телеграф".

От известно време насам се спекулира, че Грубешлиева имала в наследство от доведения си баща Нейчо Попов и друг имот на родното Черноморие, затова и нямала нужда от още.

В момента Муки живее в дома, който обитаваха двете със Стоянка до последния дъх на голямата актриса, в столичния квартал "Лозенец".

В началото на месеца бе открита и паметна плоча на кооперацията, където живяха и твориха Мутафова, Нейчо Попов и Георги Калоянчев.

Тогава Муки заяви: "Никога няма да продам дома на Стоянка и да оскверня паметта й. Тя живя тук 60 г. Всяко ъгълче ми напомня за нея и ще живея до края с тези спомени".

Дъщерята на Стоянка Мутафова: Нищо не може да я замени