След известно мълчание Мартин Карбовски проговори публично на обвиненията на модния дизайнер Миглена Каканашева.

По думите й известният журналист я изнудвал за секс, за да бъде част от предаванията, а други като Николета Лозанова и Нора Недкова вече са си "платили" за услугата".

Снощи тя показа чатове между нея и водещия , за да докаже твърденията си от събота, че той е искал секс от нея.

"…В проблема със сексуалното изнудване рядко има доказателства, защото всичко обикновено се случва в лични разговори. Тук, обаче, това, че съм вечно онлайн се оказа положително. Без да искам съм позаписала и позапазила доста неща. Публикувам някои SMI-си пряко свързани с темата за сексуалните ултиматуми. Важното тук е не, че Карбовски е имал желания към мен. Това щеше да е нормално, ако той не беше стигнал до сексуално-работни ултиматуми в тях. Има секс - има предаване. Няма секс - няма предаване", написа тя.

Мегз с нов удар по Карбовски. Показа чатове 18+

Мегз: Мартин Карбовски ме изнудваше за секс, други вече са си "платили" услугата

А днес Карбовски и отвърна, отново от Facebook:

"Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някой, когото съм снимал да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медийния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам. Затова, по съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудни версии по мой адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак. Други коментари няма да има.
П.П. Свободата ми да работя никога не е била зависима от това “какво ще кажат хората”, затова и никога не съм ви занимавал със себе си. Не възнамерявам да го правя тепърва".