Мъжът от видеото, който ясно се вижда как управлява мотор без каска, е полицай. Моторът няма регистрационен номер. За тези нарушения наказанието е глоба от петстотин до хиляда лева или лишаване от свобода до една година. Това не притеснява полицаят Ивелин Петров под прякор Хитрия. Жителите на Долни Дъбник ежедневно са свидетели на подобни демонстрации от служителя на реда.

Ивелин Петров – Хитрия от  година е инспектор в Районното управление в град Кнежа. Преди това е бил квартален полицай в Долни Дъбник и село Градина. Семеен е, с две деца, а съпругата му работи в Социалния патронаж в Долни Дъбник. Градът е известен със слепите шофьори – Горан Станев и Станьо Маринов. Оказа се, че не само братята не спазват правилата за движение.

Сигналите срещу Хитрия не са само за това как управлява мотор. Милка Тодорова, която е инвалид от година, води съдебни битки с полицая. Петров е неин съсед. Наскоро жената публикува пост във Фейсбук в който разказва как по думите й е тормозена от полицая. Ето нейният пост:

Милка Тодорова публикува и снимки. Малко след това тя изтри всички публикации. Твърди, че е била заплашена от Петров и се страхува за живота си. А Хитрия не спазил обещанието си, въпреки че 50% от живущите във входа са подписали Милка Тодорова да ползва стаята.

Очаквайте подробности!