Мъж от Свищов, станал свидетел на това, което виждате на снимките, реши да го разпространи във Facebook и... постът му предизвика лавина от коментари. Някои го нарекоха доносник, други го обвиниха, че противопоставя млади на стари, трети му обясниха, че "тия ви плашат, а вие се изпокрихте като мишки" и че такова нещо като коронавирус всъщност... няма. 

Ето какво написа младият мъж и какво последва от това. Изводите оставяме на вас.

Ъпдейт на ситуацията, забелязах патрулна кола, спрях я най учтиво с помахване, запознах господата "полицаи" с това, на което съм станал свидетел и че не е редно аз да излизам само когато има нужда, а те да пият пред блока, и единият "полицай" ми се сопна насреща, ай стига си ми се обеснявал, кво ми се прайш на интересен.

Така аз седя затворен и излизам само по неотложни дела, без работа, без яснота по икономически мерки и т.н., а рисковата група пенсионери си имат доходи постоянни, че и премийка за Великден, че и пред блока си купонясват, че времето било хубаво, къде е полицията, защото ако са младежи, досега да бяха прибрани и медиите да бяха гръмнали?