Група измамници оперират вече повече от половин година в района около Тримонциум, Градската градина и Гроздовия Пазар. Спирали са ме 5 различни, тази е най-младата, всичките са от ромски произход, чисти и добре облечени, спират предимно жени и сценарият е един и същ: "Магия имаш направена, ела да ти я разваля".

После искат пари и за билки - "любовно биле", "омайниче" и каквото друго име им хрумне, и ви пробутват разни изсъхнали треви, които нямат нищо общо с изброените, и започват да агресират и кълнат с разни страшни клетви, ако им откажете пари.

Моля пловдивчани да се пазят от подобни измамници и полицията и прокуратурата да се заемат с въпросната групичка. Невероятно нагли и активни са, аз работя в района и ме спират през ден.

Това разказа пловдивчанка на личния си профил във Facebook. Естествено, оказа се, че не е единствената, на която спешно е било необходимо да се развали черна магия. Десетки пловдивчанки са омагьосани, ако се съди по производителността на тази врачка от снимката и нейните улични колежки.

Може и да ви е смешно, и странно, че все още има хора, които вярват на подобни внушения, но истината е, че на мургавите врачки и знахарки не може да им се отрече едно - големи психолози са! Това Факултетът по психология в Станфорд да бяха завършили, нямаше да имат толкова сериозна клиентела, и то на улицата. 

Така че, уважаеми дами (предимно) и господа, злонамерените форми на магьосничество съществуват, така е, и най-видимият резултат от това е вместо да си пиете кафето, да се вързвате пред Тримона на някоя такава блондинка, че сте урочасани. Преди да се заеме полицията, вземете се вие в ръце!