Една майка пожела да сподели най-съкровените си чувства и емоции. За себе си, за своето "трудно" дете, за живота. Направи го без упреци, без тъга. Напротив - даде кураж на много други майки като нея. Майки, чиито деца са аутисти. Ето целия пост на тази жена, която заслужава истински адмирации и респект:

Отглеждането на деца е трудно, но носи вътрешно удовлетворение. Моят син е аутист, на 7 г. и 7 м. Проговори на 5 г. Няма да обяснявам колко трудно се отглежда такова дете без никаква чужда помощ като баби например.

Наскоро участва в две състезания - международно състезание по математика - 18 от 40 точки, и национално състезание - 46 от 50 точки. Гордея се с неговите постижения.

Защото попадна на невероятни учителки и специалисти в детската градина. Защото нито за миг не се предадох и вярвах в неговите възможности. Сега вече сме само двамата, но това за миг не ме кара да се отчайвам. Борбата е още по-голяма.

На всички вас искам да кажа, че каквото и да правите, вие сте добри майки. Давате всичко от себе си и се грижите за най-милото ви на този свят. Нито за миг не се предавайте, колкото и трудности да имате. Пожелавам ви прекрасни и щастливи празници. Бъдете обичани и обичайте.

Това е написала една обикновена и много истинска майка - Светла Георгиева, в една от групите във Facebook. Екипът на Glas.bg се възхищава на смелостта й, на огромната й воля и на гордостта й, че има такова прекрасно дете! И на двамата пожелаваме коледно настроение и любов!