Преди дни черен джип G класа блъсна с предната си броня калника на спряла кола. Нарочно. Няколко пъти. Уличното правосъдие  - вероятно  след словесен спор между двамата шофьори, завърши без кръв – „само” блокира движението в центъра на София. Вчера някакъв Шалтер също раздаде правосъдие на пътя – този път имаше и кръв. Зверски побой и стреляне с пистолет, изблъскване от пътя… така въпросният самозабравил се шофьор в аудито демонстрира усещането си, че е над закона, над правилата, над всичко и всички. 

Шалтера счупи носа на шофьор, гърмя и с пистолет!

Страшното в случая е, че мъжът със звучното име Шалтера очевидно има защо да смята, че е над закона.

Защо иначе ще продължава да се държи като велможа на пътя и да раздава наляво и надясно ритници и куршуми? Нали вече е бил задържан за подобни прояви?

Интересно е като как е бил наказан тогава? Какви лишения и мъки е изтърпял за неадекватното си, агресорско, незаконно и зверско поведение на пътя? Как Законът го озапти? Как Законът защити останалите участници в движението по пътищата, които вчера бяха Пламен и съпругата му – утре можете да бъдете вие и вашата жена?

Днес стана ясно, че Шалтера е задържан. Не е достатъчно! Време е правораздавателните органи да му дръпнат шалтера на Шалтера! Така да му го дръпнат, че скоро да не смее да се качи в аудито си!

Това е Шалтера, който преби мъж и стреля по него! СНИМКИ

А, и на другия – с тузарския джип Мерцедес, дето блъскаше малката червена кола, и на него да му дръпнат шалтера!

Тузарски джип "Мерцедес" блъсна кола в столицата – нарочно!