Толкова тъжна, мрачна и обезсърчителна беше 2020-а, че едва ли има човек, който да не въздъхва с облекчение: Отиде си! Най-после годината, която хвърли в отчаяние цялото човечество, която донесе толкова болка, смърт и разруха, отстъпи място на Новата година!

Добре дошла, 2021-ва!  

Вярваме, че ще си по-добра, по-благодатна, по-щастлива! Вярваме, че неволите, бедствията и изпитанията ще отстъпят място на стабилността, жизнеността и така жадуваното „нормално“. Че  заразата, егоизмът и  злонамереността няма да  посмеят да прекрачат прага ти. Че разделеното ни общество някак си ще се събере отново. Че покрай маските, ваксините и мерките, покрай отчаянието и смъртта ще се случва повече доброта, човещина и всеотдайност.

Пищна заря от три тепета в Пловдив, десетки са в центъра СНИМКИ

Защото ако се вгледаме повече в това, което ни обединява, вместо в това, което ни разделя, ще ни е по-лесно.

Обикновено, когато изпращаме някого или нещо, не се радваме. Но не и на Нова година – това е  празник на изпращането на всичко старо и ненужно и среща с всичко ново и красиво. Денят на раздялата със стари илюзии и денят на придобиване на нови. И не децата, а възрастните се нуждаят от новогодишните чудеса! 

Не се страхувайте от чудесата! Не се страхувайте да желаете много - колкото повече желания имате, толкова повече от тях ще се сбъднат!

Честита Нова година, честито ново чудо!

От сърце желаем на всичките читатели на Glas.bg една по-здрава, по-спокойна 2021 г., изпълнена с радост, обич и вдъхновение! Наздраве и Бог да закриля и благославя България и българите!