Млад пловдивчанин успя да трогне много хора с това, което написа и публикува във Facebook. Подобни истории като тази на дядо Ангел хващат за гърлото, защото в тях преди всичко става дума за човещина и добрина. Колкото и трагичен да е животът на един добър човек, той си остава добър. А на нас ни се иска да има повече такива като дядо Ангел.

Запознайте се с него - 82-годишния старец, загубил сина си, но никога не загубил човещината си: 

"Дядо Ангел. На 82 г., вестителят на село Устина. Цял живот изпълнява своята мисия - помагането в нашето прекрасно село. Зареждайки всяка седмица параклис "Свети Георги" със свещи. Днес той черпи - риба, яйца, маслинки, бира, безалкохолно, каквото си харесате, за прекрасния празник, за починалия му син Георги и за ЗДРАВЕТО ни.

Едно нещо ми направи впечатление, повечето хора се дърпаха от човека, хора осъзнайте се, не ВСИЧКО е КОРОНА и вируси! Прекрасен човек, когато го помолих да се прибира поради факта, че времето е ужасно и ще почне да вали, той ми отговори -
"Сине, мен дъждът не ме плаши, искам да направя колкото се може повече хора щастливи в този прекрасен ден".

Очите ми се напълниха, как може в такъв нещастен момент той да е толкова усмихнат. Докато има такива хора, човечеството ще е в безопасни ръце.

Бог да пази дядо Ангел."