Драконовски мерки за сигурност предприе ръководството на Тотнъм за визитата в Пловдив. От няколко дни слушаме как „Шпорите“ кътат в дълбока тайна какво и къде ще правят под тепетата, как не планират среща с родните журналисти, как пресконференцията след мача с Локото също ще бъде виртуална и как нямат никакво намерение да се срещат с българския фенклуб на тима...

Преглътнахме всичко това, защото гледаме отговорно на мерките срещу омръзналия вече на всички коронавирус и въобще не си правехме и илюзии, че някой от Тотнъм ще щъка насам-натам по Главната на Пловдив и ще търси културни и архитектурни забележителности. Но... и това се случи.

По-скоро се случи на отзивчива пловдивчанка, която просто реши да упъти един чужденец под тепетата и... получи подарък от него. А подаръкът го издаде:

Ето какво разказа пловдивчанката в личния си профил във Facebook:

"На мен често ми се случват интересни неща. Като този слънчев следобед. Седя си аз с кафенце пред общината, до голямата карта на Пловдив и съм си дала 10 минутки за мен си. До картата застава приятен спортен мъж, видимо чужденец. И защото все се забърквам в нещо, го попитах учтиво мога ли да му помогна? Търсил Античния театър, казва. Обясних, усмихнах му се и му пожелах приятни дни в града ни. А той извади и ми подари това... Оказа се човек от екипа на Тотнъм. Сега не зная тази вечер за тях или за Локото да викам."

Разбира се, разказът й предизвика хем завист, хем недоумение у пловдивчани. А какво се случва с дистанцията? И кой по-точно е този юнак? Всъщност, ако някой го познае в гръб, да си мълчи...

Що се отнася до викането, предлагаме на пловдивчанката все пак то да е: "Само Локо!". И... стискайте палци, мачът на истината започва след 15 минути!

Тотнъм наели цял хотел в Пловдив, ще карат на плодове

Бербатов: Тотнъм може да има големи проблеми в Пловдив

Тотнъм без тренировка в Пловдив, медиите "срещат" треньорите само на екран

Локото си го пожела – Специалния води "Тотнъм" на мача в "Лаута"