Разследващи ще проверят имотите, които е предлагала за даване под наем или продажба, изчезналата брокерка от Бургас Теодора Бахлова. Макар и минимален, все пак има шанс, жената да е оставила следи в някой от тях, казаха криминалисти.

След шест дни неизвестност, издирването на Бахлова продължава. Разпитан е бил последния човек, който я е видял- таксиметров шофьор. Той я откарал от улица "Оборище", където живее с възрастната си майка до района на Автогара Юг.

Жена изчезна мистериозно! Дъщеря й я издирва. Виждали ли сте Теодора? СНИМКИ

Таксиметърджията е казал, че тя носела със себе си малка чанта, в която явно е имало пари. След като слязла от жълтата кола, се стопила, прекосявайки градинката към автогарата, пише Труд.

През 2016 г. 23-годишната Валя хвана такси от дома си към Морската градина на Бургас и изчезна безследно. После стана ясно, че се е самоубила, скачайки в морето. Затова мнозина направиха аналогия с двата случая. Версията "самоубийство" обаче не е водеща в случая "Бахлова", казаха разследващите.

Преди да излезе от дома си, брокерката е казала на майка си, че ще се върне след малко и е оставила ключовете за синята си тойота, паркирана в гаража пред кооперацията. Пари от банкови смети не е теглила през тези дни в неизвестност.

Бахлова била лъчезарен човек, обичащ работата си и живота. Тя била успешен брокер, коментираха нейни познати.