Десетки души в Пазарджик направиха невероятен жест, след като си претекоха на помощ на млафо момче от града, чиято история ви разказахме. Ето какво написаха близките на момчето: 

Скъпи кръводарители, безкрайно ви благодарим ,че отворихте сърцата си, дарихте кръв и помагате на Георги Арнаудов! ❤️❤️❤️
Думите са слаби, за да опишат благодарността ни към всички вас, които чакахте на опашка от 2-3 часа, за да станете кръводарители и да дарите частица от вас за него. Общо 57 са дарителите днес в Кръвна банка, което се случва за първи път от поне 30 години. 28 от кръводарителите дариха кръв за Георги, а много други не успяха. Най-младите са 19-годишни младежи. 19 от дарилите кръв за Георги са момчетата, а останалите 9 са млади момичета и жени. Днес вие сте герои!!!!

Екипът на отделението по трансфузионна хематология на МБАЛ-Пазарджик работи два часа след работното си време, за да може повече хора да дарят. Поради големият интерес от желаещи кръводарители, дарителската кампания за Георги Арнаудов ще продължи и през следващата седмица.

Завръщане от Китай за Георги – мисия (не)възможна

Всеки, който иска да се включи в нея, може да го направи от понеделник до петък във времето от 7.30 до 13 ч. в Кръвна банка на МБАЛ-Пазарджик.

Благодарим на всички, които се отзоваха на апела ни за помощ. Всичко необходимо като кръвни продукти за Георги в момента е осигурено, което е изключително голяма помощ. Да дариш частица от себе си за някой друг е висш акт на хуманност. Благодарим Ви от сърце и душа!