Сцената на Античния театър в Пловдив посреща едни от най-добрите български изпълнители.

Тази вечер тук ще бъдат направени премиери на най-новите 10 песни, а победители ще има в 9 категории.

За първи път жена ще бъде основен и единствен водещ на церемонията това е Милица Гладнишка.

Най-много номинации тази година имат – Ицо Хазарта, Любо Киров и Графа.

Предварително бяха обявени, че ще бъдат запълнени само 50% от местата на Античния театър, но в момента местата са зпълнени почти на 100%, съобщи читател на GLAS.bg. 

Той твърди, че отстояние между седящите в публиката и вип зоната не се спазва. Единствените липсващи места са в края на театъра. 

Въпреки призива на водещия в началото на вечерта хората да спазят отстояние помежду си, това така и не се случи и публиката постепенно отново забрави за правилата. Малцина бяха хората с маски, които на открито са препоръчително, но не и задължителни. 

Допълнителното струпване на хора според стюардите се е получило, защото входтът за лица под 14 години е бил свободен, а техните идоли са на едно място. 

По време на 18-тата церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио за първи път новите си песни ще представят: Ицо Хазарта, Миро, Виктория, Поли Генова, 4Magic, DARA, Любо Киров, Стенли, ALMA и Графа. На сцената на Античния театър ще се качат още:

Pavel & Venci Venc’, Михаела Маринова и много от любимите лица на българската публика, а дует Ритон ще получи отличието БГ Вдъхновител на името на Ана-Мария Тонкова.