Млада майка има нужда от нашата помощ. тя страда от коварното заболяване - множествена склероза. Необходими са 50000 евро за лечение в Москва, но те са непосилни за семейството.

Ето какво написа Роси, майка на три годишно дете:

"Здравейте, аз съм Роси, на 34 години съм и имам 3-годишна дъщеричка. От 2016 година съм с диагноза множествена склероза.

Изпитвам трудности при ходене и други физически дейности, които са нормални за всеки здрав човек и се придвижвам с помощта на четериопорен бастун.

Трудно изкачвам стълби – с ръка си повдигам левия крак, защото в него парезата ми е по-силно изразена, като през повечето време го влача. Не мога да извеждам малката ми дъщеря Дара на разходки и детски площадки и това много ми тежи като майка. Не мога да измина повече от 100 метра без да спра за почивка. Опитах различни методи на лечение, които не доведоха до съществен резултат. С времето състоянието ми дори се влоши, а движенията ми са ограничени.

Единственото лечение е трансплантация на стволови клетки в клиника в Москва, но необходимата сума е непосилна за мен и близките ми, затова се обръщам към вас с този зов за помощ.

Вярвам, че с вашата помощ и добрина ще имам шанса да бъда пълноценна майка и да водя живот, изпълнен с красиви моменти, заедно с моите любими хора. Кой знае, може дори някой ден да започна и да работя и да не стоя затворена между четири стени в апартамента по цял ден.

Ще ви държа в течение за всичко, което ми предстои, тъй като знам, че ви е грижа и безкрайно много го оценявам.

Благодаря на всеки, който би ме подкрепил – вашата помощ е безценна за мен и близките ми!"

Можете да помогнете ТУК