Баскетболният треньор Тити Папазов, считан за шоумен №1 в родния спорт, беше хванат в нарушение.

Колата му се оказа паркирана на велоалеята на столичната улица "Г. С. Раковски". Това стана ясно от видео, разпространено в социалните мрежи от възмутен велосипедист.

Паркираната кола затруднява движението и запушва участък от велоалеята. Затова колоездачът спира срещу автомобила и се обръща към шофьора с думите: "Здравейте, на велоалея сте спрели".

Папазов изглежда не се възмущава особено от това и нагло отвръща в стил мутра от 90-те години: "Бягай, бягай, не се обаждай".

След словесното спречкване велосипедистът си продължава по пътя, но отново се натъква на шофьор в нарушението. Този пък таксиджия е запушил трасето за колелета.

"Това е отношението, което обикновено получава колоездач на велоалея в София. Малко изненадващо този път в лицето на Тити Папазов, чийто медиен образ е съвсем различен. Можете да видите също и обичайното отношение на таксиметровите шофьори, паркирали в нарушение, както и често срещаната гледка на родител с необезопасено дете върху електрическа тротинетка в насрещното. Това представлява велоалеята на Раковска понастоящем", пише колоездачът.

Вижте случката!