Една мечта за хубава семейна почивка отиде в забвение, след като българско семейство избра да отседне на грешното място.

Хотел "Сарай" във велинградското село Драгиново изкушило нашенците с примамлива оферта за ол инклузив. Решили да резервират две нощувки. Оказало се грешка.

"Два дни, два ужасни дни", разказва жената, преживяла една наистина кошмарна почивка. Сигналът и е описан в платформата HelpBook

Още с пристигането на семейството се оказало, че има проблем с резервацията, въпреки че всичко било предварително платено. Стаята, в която трябвало да се поберат трима души, се оказала малка като кибритена кутийка. Семейството нямало къде да разпъне дори бебешката кошара на 7-месечната си дъщеря.

Последвала разправия. След пререкания с хотелския персонал, в крайна сметка от управата на хотела склонили и дали на почиващите друга стая. Положението се оказало "От трън, та на глог".

Стаята била студена, а отопление нямало, но от хотела се погрижили и осигурили на семейството… малка духалка.

Проблем имало и с ол инклузива, който се оказал… много далеч от представите за свободна консумация при подобен тип оферти. Към менюто на почиващите било включено само една единствена гозба - сутрин, обед и вечер и то без право на избор.

За целия ден пък имали право на една единствена напитка. Всичко друго се плащало. Сервирало се и прясно мляко, което обаче било с ужасен вкус и мирис.

И за капак на отношението и мизерията в хотела, била спестена и много важна подробност - хотелът се намирал до джамия, откъдето 6 пъти дневно се чувал напевния глас на ходжата… Иначе казано - "прекрасна" почивка!