Милене, Милене... няма вече цветя и венци на лобното ти място. Употребиха нелепата ти смърт за знайни и незнайни каузи, няма вече "приятели" да говорят и споделят спомени с теб. Чувал ли си нещо за изверга, който причини това? Аз не. Не се обръщай, стой си там. На по-добро място си. Тук при земните отдавна нещата не са същите…

Тази разтърсваща изповед във Facebook e на приятелят му Росен Димитров, който публикува и снимка – пуста снимка, на която се вижда как вазата с цветя, в памет на Милен, на метростанция "Витоша" е празна, пуста, така както е празна и пуста паметта ни.

А животът на Милен свърши на 19 април, навръх Великден, докато чакаше на червен светофар в колата си. Докато спазваше правилата, Милен бе пометен от надрусано момче, поставило се над тях. Момче, което е в ареста, с повдигнато обвинение. Но дали ще получи заслуженото си?

Скоростта убива. Всички го знаят, но в България винаги е по-иначе. У нас има убийци на пътя, които си тръгват с условни присъди, други с години размотават независимата съдебна система, трети се крият и потъват в забвение.

Да, в забвение, така както и вазата, а и паметта за Милен, е на път да потъне в забвение.