Какво се случва с Андреа след звездната раздяла между нея и Кубрат Пулев? Както Glas.bg съобщи, певицата собственоръчно обяви раздялата си с боксьора. Избра да оповести това в социалната мрежа на английски език. В превод думите й звучаха така: 

“Твърде млада съм, за да се женя и твърде голяма, за да бъда разигравана в детски игрички - наслаждавам се на необвързания живот”. 

Е, вероятно Андреа наистина в момента се наслаждава на свободата си, защото никой не може да я открие - поне не в България. Според запознати тя се е покрила в чужбина, и то на някое доста уединено местенце, защото нито си вдига телефона, нито публикува каквото и да е в социалните мрежи. На всичкото отгоре певицата е отменила и абсолютно всичките си участия до края на юли.

Припомняме ви, че само дни преди да стане ясно фаталното за 12-годишната им връзка решение, Андреа и Кобрата бяха кумове на младоженците Николета и Светослав на плаж Делфин. Още тогава обаче нещо в общите снимки на двамата ни направи силно впечатление. Навсякъде Кобрата е с широка усмивка, докато Андреа е направо... тъжна, физиономията й е доста сериозна, не като за сватба.

Сега нещата се проясняват. Очевидно няма нищо случайно и раздялата на двамата е била предизвестена. Но... да изчакаме официалните им изявления (ако има такива) и да не спекулираме по темата.