RN TV заработи на пълни обороти. Собственикът: Това, което не ни убива, ни прави по-силни!

Всички важни програми от пакета на телевизията вече са възстановени, а клиентите ще бъдат компенсирани, обещаха от кабелния оператор


Екипът на Георги Стоянов положи огромни усилия, за да възстанови работата на кабелния оператор

Над 90 % от програмите в пакета на RN TV са възстановени, съобщи пред Флагман.бг собственикът Георги Стоянов.

В последната седмица екипът на „РН Медия груп“ положи огромни усилия, за да заработи кабелният оператор на пълни обороти, след като при спецакцията на 13 юни бе иззета съществена част от техниката им. Поръчано бе изцяло ново оборудване от чужбина, което поетапно пристига и се възстановяват всички програми.

В началото на следващата седмица ще бъдат пуснати малкото останали телевизионни канали, които в момента липсват.

„Всички водещи телевизии вече са в пакета на RN TV– програмите от групите на бТВ, Нова ТВ, Диема, AXN, музикалните програми“, подчерта Георги Стоянов.

„Съжаляваме, че абонатите пострадаха от тази проверка. Подготвили сме отстъпки, с които ще се запознаят в нашите офиси. Ще ги компенсираме подобаващо!“, допълни собственикът на "РН Медия груп".

Георги Стоянов благодари на всички клиенти на кабелния оператор. „Такава подкрепа не сме очаквали и предполагам се дължи на коректното отношение на служителите на фирмата и добрата поддръжка. Това, което не ни убива, ни прави по-силни!“, подчерта собственикът.

Около 160 души работят във фирмите на „РН Медия груп“. Няма опасност за местата им, допълни Стоянов.

 


В категории: Бургас