Шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов съвсем скоро ще стане татко на трето дете, а съпругата му Боряна вече е в напреднала бременност, видяха през далекобойните си обективи папараците на „Уикенд”, научи HotArena.



Коремчето на жена му вече е доста наедряло и по всичко личи, че актьорът, нашумял с ролята на Милото в крими сериала „Под прикритие”, очаква лятно бебе. Заради предстоящата поява на новия член, миналата есен семейството се премести в нов луксозен дом в столичния квартал „Лозенец”. 

 


Онзи ден Сърменов, Боряна и по-голямата им щерка Димана отидоха заедно на преглед в Първа градска болница до НДК за поредния преглед на видеозон. 55-годишният татко и тийнейджърката нямаха търпение да видят бебето на ехограф. Милото нежно бе хванал за ръка своята половинка, а Димана крачеше зад тях.

 

Когато наближиха трамвайните релси и трябваше да пресекат на отсрещната страна, тримата се хванаха за ръце и заедно прекосиха бул. „Патриарх Евтимий”. Сърменов видимо бе развълнуван от предстоящото посещение при гинеколога и обясняваше на жена си колко се вълнува. 

 


Бебето, което ще се появи на бял свят в разгара на летните горещини, ще е трето за Сърменов и второ за неговата по-млада съпруга. От първия си брак актьорът има голяма дъщеря Дария, а с настоящата си съпруга са родители на тийнейджърката Димана. Романтичната приказка на Калин и голямата му любов започва, когато той е на 35, а тя едва на 17 години. Първата им среща била в коридорите на Сатиричния театър. Първата крачка направила Боряна.