ДПС със смазваща победа в Руен – над 90 %

Тема в развитие
ДПС със смазваща победа в Руен – над 90 %Водачът на евролистата на ГЕРБ: Благодаря на всички българи, които ни дадоха прошкаВ щаба на БСП в Бургас се надяват на чудо след пристигането на протоколитеБСП след евровота: Предварителните данни са разнопосочни, правим паралелно преброяванеИзненада! ДПС може да е втора политическа сила в Бургаска област
ГЕРБ спечели евровота, пет партии вкарват депутати в ЕП
виж още
скрий


Движението винаги е печелило в Руен, но не и с подобен резултат

Движението за права и свободи със смазващ резултат в община Руен, която се води витрина на партията на Ахмед Доган. Над 90 % от гласоподавателите са дали своя вот за ДПС. Това научи Флагман.бг от щаба на партията. 

Предварителните данни към този момент показват, че от 13 838 гласували – малко над 11 200 са за Движението. Разликата се разпределя между останалите партии.

ДПС винаги е била водеща политическа сила и е печелила изборите в община Руен, но не и с подобен резултат. Избирателната активност там бе днес най-висока в област Бургас. 

Резултатът в Руенско от днешния вот доказва версията на Флагман.бг, че партията на Ахмед Доган изненадващо може да се окаже втора политическа сила в региона. 

Очаквайте подробности след малко във Флагман.бг! 
 


В категории: Евроизбори'2019