Шестима футболисти на Черно море вече са аут от отбора. Сред тях е и идолът на феновете Георги Илиев. Другите петима са Иван Дюлгеров, Георги Китанов, Пламен Димов, Виктор Генев и Петър Витанов. Въпросните играчи бяха извадени от групата за днешния мач с Лудогорец и повече няма да са част от тима.

Илиев само обяви, че те повече няма да са част от отбора за новия сезон и обяви всички други въпроси за тях да бъдат отправени към ръководството. 

"Причината да ги няма тези футболисти, е че преди два дни ръководството съобщи, че няма да продължаваме с тях за наше съжаление. Всякакви въпроси към шефовете по този въпрос. Казах ви, всякакви въпроси по причини какво се случи с тези футболисти - към ръководството. Тези играчи няма да са част от тима, така ми беше съобщено.", каза пред камерата на "Диема Спорт" Илиев. 

"Искам да благодаря на всички за добрата година. А на тях искам да благодаря, шокирани сме всички, надявам се да се развиват добре нещата занапред. Не им слагайте етикети като "петно" и т.н. За причините питайте ръководството, не говорете за петна. Само ръководството може да изясни тези неща", допълни Илиев след загубата с Лудогорец с 1:4. 

"Неприятно е да загубиш. Дадохме добър отговор на Лудогорец, изравнихме, но просто много леко влязоха трите гола. Можехме и 2:2 да направим, но направихме лошо заставане за 1:3. Можехме да държим Лудогорец до края под напрежение, каквато ни беше и идеята, но не успяхме. Към играчите не мога да имам претенции." 

"Малко концентрация ни липсваше, търсехме да затрудним Лудогорец. Съжалявам като цяло", анализира Илиев случилото се на мача в Разград. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html