Бургаските деца на Миленума се сбогуваха с училище, вижте най-атрактивните (ВИДЕО/СНИМКИ)

Бургаските абитуриенти впечатлиха със своята индивидуалност днес


Впечатление направи, че момичетата бяха заложили на червено и пепел от рози, а елементите бяха пепел от рози и дантела

Децата на Милениума – родените през 2000 година тази вечер се сбогуваха с училище по впечатляващ начин. Екип на Флагман.бг бе по следите на най-атрактивните сред тях.

Срещнахме се с абитуриенти, които бяха учудващо зрели, други впечатлиха със своя поглед към живота, трети се опитаха да блеснат с индивидуалност или талант, а четвърти – с глупост! Видеото ни е интересен социален експеримент – истинска извадка за качествата на поколението Z.

Впечатление направи, че момичетата бяха заложили на червено и пепел от рози, а елементите бяха пепел от рози и дантела. Момчетата избраха класически черни костюми, както и тъмносиньо и бордо – цветове, които се наложиха през последните няколко години. На бала в двора на Френската гимназия се появи и фолк фурията Лидия, която празнуваше със своята приятелка Ирина Богданова.

Момичетата, които се откроиха с избора си на модели, се бяха спрели на пищни кройки с луксозна дантела и перли, декорирани с щраусови пера. По-смелите бяха избрали нестандартни и топли цветове - като жълто, а допълнителен блясък на балните рокли придаваха ръчно пришитите пайети, маниста и диаманти органза.

На площад "Тройката" шаферките от Химията заковаха вниманието на присъстващите. 5-6 девойки случайно бяха избрали роклите им да бъдат в нюанси на цвят пудра и пепел от рози. Въпреки че бяха като шаферки на нечия сватба, не обърнаха внимание на "гафа" и позираха с настроение заедно пред камерите.

"Шаферките" от Химията 
Детето-чудо на бургаската журналистика - Давид Сукнаров днес бе абитуриент
Началникът на отделението по Съдебна медицина д-р Галя Милева с внука си - Борис Балабанов
Стефани Баева с майка си прокурор Стела Мешова и баща си - тон режисьора Стефан Баев

 




В категории: Бургас