Чудо! Бургаските абитуриенти рецитират поезия на Христо Фотев на изпращането си

Несъмнено най-атрактивни бяха учениците от НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“, които блестяха с талантите си


Мнозинството от зрелостниците заявиха, че ще продължат образованието си, насочвайки се към университетите в страната

Абитуриентите от набор ’00 рецитираха поезията на Христо Фотев и пяха хорово „Вечерай, Радо!“. Атрактивните изяви видя Флагман.БГ минути преди дванадесетокласниците да се отправят към Слънчев бряг.

Стил, класа и знания – това са трите думи, които описват най-добре абитуриентите, с които екип на Флагман.БГ успя да разговаря днес в Морската градина.

Пищните дизайнерски рокли и скъпите шармантни костюми не попречиха на бургаските абитуриенти да развият и най-важното – ума. Днес на Пантеона и Морското казино в града, където обичайно на 24 май се събират випуските на няколко професионални гимназии, дванадесетокласниците изневериха на обичайната тенденция и показаха, че може би все пак бъдещето на България все още не е загубено.

Бетина Бойчева е дъщеря на областния лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев . Завърши Немската гимназия . За бала избра изящна рокля на известен български дизайнер.
Стамен Топкаров, син на Росен Топкаров - собственик на в. Фактор - и Елена Топкарова - един от най-добрите психотерапевти в Бургас

Мнозинството от тях заявиха, че ще продължат образованието си, насочвайки се към университетите в страната. Медицина, Икономика и Право – това са основните направления, към които наборите ’00 са се насочили.

Випуск 2019 сякаш спази традицията от миналата година, когато въпреки твърденията на мнозина, че завръшващите са разпуснати, мързеливи и дори глупави, те доказаха, че това съвсем не е вярно. Младежите, отварящи нова и може би най-важната страница от житейския си път днес, доказаха, че все пак има какво позитивно да очакваме за напред в страната.

Николета Чернаева е пълна отличничка от Английската гимназия, мечтае да бъде приета в Софийския университет

 

Несъмнено най-атрактивни бяха учениците от НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“, които блестяха с талантите си – от пеене, през актьорска игра, до рецитиране на поезия и монолози. Камерата на Флагман.БГ успя да улови и други интересни моменти. 

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ В НАШЕТО ВИДЕО!

 




В категории: Бургас