Децата на музикалната легенда Елтън Джон – Закари и Илайджа, ще изведат Уотфорд на „Уембли“ в събота за финала на ФА Къп срещу Манчестър Сити. Осемгодишният Зак тренира в школата на клуба, а Илайджа е две години по-малък.

Самият Елтън Джон, който е президент на „стършелите“, няма да може да присъства на мача, тъй като по същото време има планиран концерт в Копенхаген.

Легендарният британски изпълнител беше собственик и президент, когато през 1984 г. Уотфорд за последно игра финал на ФА Къп. Тогава Евертън печели с 2:0. Мнозина си спомнят сълзите на Елтън Джон, виждайки неговия клуб да излиза тогава на стария „Уембли“ за мача.

Настоящият вратар на „стършелите“ Бен Фостър не можеше да повярва, когато научи, че президентът на тима няма да присъства на финала на ФА Къп заради концерт.

„Това не е никаква дилема. Просто отлага концерта. Познавам много наши фенове, които имаха планирана сватба за същия ден, но промениха плановете си. Как може да има такива хора, които правят сватба по време на сезона и може да изпуснат важен мач. Хора, женете се през лятото. Елтън, ти също трябваше да смениш датата на концерта“, обяви 36-годишният английски национал.