Малък автомобил бе буквално пресован между два влекача на шосе край гр. Бело Оризонте, съобщава The Sun. Камионът, зад който карал 35-годишният Дави Кардозо, бил засечен от неправилно престрояваща се кола и трябвало да спре рязко.

 

Мъжът успял да намали навреме, но водачът на движещия се отзад TIR не реагирал толкова бързо.

 

Сребристият Fiat Punto на Дави бил сплескан като консервна кутия между двата тежки автомобила. Свидетели на касапницата се втурнали да проверят дали има живи хора и се вцепенили от гледката.

 

Те дори не допускали, че в малкия хечбек може да има живи хора, тъй като между ремаркето на предния камион и кабината на задния били останали само около 30 сантиметра.

 

Тогава обаче от предното стъкло на Пунтото помахала ръка. От удара тялото на Кардозо се свлякло в пространството между седалката и педалите. Мъжът стенел от болка, но бил жив и молел да го спасят.

 

Пристигналите на мястото спасители рязали намачканите ламарини в продължение на 3 часа. Дави бил изваден от останките на колата със счупен таз и крака, но опасност за живота му нямало. В момента късметлията се възстановява в болница и лекарите прогнозират пълно оздравяване./auto.blitz.bg