Кадри БНТ

След откриването на голямото количество кокаин през последните няколко дни край бреговете на Черно море множество колажи, хумористични коментари и вицове заляха интернет пространството. В Сутрешния блок на БНТ1 репортерът Петър Дойкински, операторът Християн Кръстев и сърфистът Кристиян Ивковски ни предоставят възможност да се посмеем искрено на креативността на българите.


Сред най-забавните шеги е новината, че аржентинската легенда Диего Марадона е взел решение да стане треньор на футболния отбор в Шабла след като разбрал за намерения кокаин на плажа. 

От снимки в мрежата разбираме и че най-известният наркобос в света покойния Пабло Ескобар е възкръснал в Шабла. 

Трети показаха как изглеждат местните домашни любимци, натъкнали се на находката.

Друга шега е, че ресторантите в Шабла предлагат вече ново меню, което включва друсана цаца за 55 лева и калмари по колумбийски за 88 лева. 

Край бреговете на Варна също беше намерено голямо количество от наркотика. 

"Туй са неща, които трябва да се прибират, защото деца има. Те всичко пипат, лапат", коментира човек, излязъл на разходка по плажа.

Макар вълните да не са подходящи за сърфистите, те се втурнаха към морето, за да почистят водата от наркотика. "Кой го интересуват вълните!? Важното е линийки да има, те са важни", коментира шеговито един от сърфистите. Шабла и Варна ще бъдат обявени тази година за най-доброто място за живеене в България - някаква енергия вече има във въздуха. Друго е. Всяка сутрин хората идват на плажа, някак развеселени са", шегува се сърфистът. 

Видео вижте тук https://www.bnt.bg/bg/a/sled-kokaina-ot-moreto-shegi-po-plazha-i-v-internet

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html