Arte Music Festival, който ще се проведе на на 27 април в Arte Spa & Park Hotel – Велинград от 14:00 до 22:00 часа, е не само мероприятие, което събира на една сцена най-популярните ни музикални звезди, но и събитие, което обединява и провокира всички присъстващи да застанат зад обща цел - обществено значима и наболяла кауза!

 

Става дума за инициативата „Заблуди в любовта!“, кампания на Българския фонд за жените - „Мисия срещу насилието над жени и момичета“.

 

Всяка жена има право на връзка, основана на взаимно уважение. Понякога обаче, любовта ни кара да оправдаваме или пренебрегваме първите признаци на насилие. Често се вслушваме в широко разпространени заблуди и несериозни съвети. Извиняваме думи и действия в името на това да спасим връзката си.

 

Тук ще Ви покажем най-разпространените клишета, с които се оправдава насилието над жени.

 

Както вече ви разкрихме, едно от основните пера на „Arte Music Festival” ще бъде концертната му част. В нея участие ще вземат дни от най-големите звезди в родния музикален шоубизнес - Криско, Тита, Дара, 100 Кила, Ъпсурт, Павел и Венци Венц, БНР, РДМК, DJ Дончо, Папи Ханс и много други. 


Подготвили сме ви и състезателна част със страхотни танцови хореографии, които ще ни бъдат представени под формата на епични битки  в различни стилове, свързани с хип-хоп културата - брейк, попинг, локинг и др. На дансинга ще мерят сили в директна елиминация 16 участници, групирани в 8 отбора от по двама души. Докато те се вихрят, DJ DaBreakoff ще се погрижи за музикалното оформление. Най-добрият танцьор ще грабне 2000 лева парична награда!

 

 

 

Програмата на „Arte Music Festival” ще завърши с епично after party с част от най-големите музикални звезди, а повече информация за него ще ви разкрием в идните дни.

 

 

Може да резервирате вашето място, като вземете билети от рецепция на Arte Spa&Park Hotel, K2 bar & dinner и онлайн от ticketportal, eventim.