Моделката и актриса Диляна Попова се възползва веднъж седмично от кулинарните умения на шеф Дани Спартак, който спечели първия Хелс Китчън. Красавицата много обича постните ястия, а любими са й броколи със синьо сирене, бейби моркови, задушени зеленчуци и кюфтета от елда.

Топ кулинарят приготвя храна за всички, които си купиха жилища в луксозната кооперация в село Иваняне, а Диляна живее там от известно време с любимия си Асен Блатечки и сина им Борил.

Според клюката шеф готвачът е получил като подарък апартамент от мастития инвеститор, който е негов приятел.

По този начин шеф Спартак задоволявал кулинарните капризи на звездите , които живеят в скъпарската сграда. Бившият готвач на френския посланик готви и на звездната двойка Златка Райкова и Благой Георгиев, както и на Елена Брусарска, която според мълвата е управител на фирмата строител, но с капитали на испански милионер и неин любовник.

Дани Спартак използва само български продукти в ястията си от биоферми от цяла България. Сред любимите на звездите негови ястия са тартар от скариди с маслини, крем от диви сезонни гъби с белтък и черен трюфел, печен на слаб огън прасенце с пяна от пушено сирене. Научили за кулинарните пиршества в Иваняне, доста популярни личности се запътили към луксозната сграда, за да опитат от отбраните специалитети. /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!