Независимо какво празнувате, с повод или без повод, любимите ви хора със сигурност ще се зарадват, когато ги изненадате с благоуханен подарък.
Няма нужда да се лутате в гората от аромати – парфюмните дамски и мъжки комплекти REFAN GOLD COLLECTION са наистина златно попадение! Защото при тях съчетанието от изискани нотки и стилна златна визия на опаковката ги превръща в подходящ подарък , с който няма начин да сбъркате.
Линията парфюмни комплекти REFAN GOLD COLLECTION е разработена след социологически анализ на потребителите. Поведението им показва, че повечето от тях използват различни козметични и парфюмерийни продукти, но предпочитат те да бъдат с едно обединяващо ухание, за да не се наслагват различни аромати. Ето защо иноваторите на REFAN подбраха специални ароматни композиции, които дават възможност уханието от любимия парфюм да стане по-богато, плътно и непроменено.


REFAN GOLD COLLECTION включва разнообразни предложения от парфюмни води и козметика за тяло с еднаква насока на мириса.
Комплектите за дамите включват душ-гел, лосион за тяло и парфюмна вода, а за господата – шампоан душ-гел и парфюмна вода. По този начин преживяването от използването на неустоимите аромати става по-богато, защото започва още под душа, продължава с грижа за кожата с лосиона за тяло и остава през целия ден с няколко капки парфюм, добавени като финален акорд.
Комплектите REFAN GOLD COLLECTION са отлична възможност да направите впечатляващ подарък на любимия човек и заедно с него да се потопите в незабравимо и красиво преживяване.

Има само една опасност – към пристрастяване!