Треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че тимът му е готов за сблъсъка с ЦСКА-София. Той не остана особено доволен от проверката срещу Поморие, спечелена с 4:1.

"Като за последна контрола случилото се беше нормално. Нямаше много настроение, някои момчета играха цял мач в сряда, така че има и малко умора. Ще гледаме да се освежим за двубоя с ЦСКА, да вкараме повече настроение в играта", каза Илиев.

"Направихме пълноценна подоготовка. Вижда се, че почти не допускаме ситуации пред нашата врата, което е добре. Трябва още да изчистим играта си в средата на терена, за да не стават грешки, защото по-качествени състезатели от тези на Поморие могат да ги използват", сподели бившият национал.

"За нас със сигурност не беше добре моментът ЦСКА сега да сменя треньора. Ние знаем, че Любо Пенев внася малко повече настроение. Но, от друга страна, за една седмица трудно могат да се решат някакви проблеми. Ние трябва да гледаме нашето си представяне. Необходимо е да продължим да играем умно, тъй като големите отбори имат хора, които с една-две ситуации могат да решат мача", заяви още треньорът на "моряците".

"Тема Спорт"