Точно преди седмица, часове преди концерта си в столичен клуб, певецът Ивайло Колев беше нападнат и пребит във вход на жилищен блок.

"Бях ритан в главата като футболна топка", разказа пред Нова телевизия изпълнителя.

След инцидента той отказваше да коментира случилото се. Колев е категоричен, че твърденията в медиите са погрешни и нападението не е станало заради междусъседски конфликт.

"Поръчителят не живее в нашия блок, няма адресна регистрация там. Не го познавам", заяви певецът.

Тук обаче се появява противоречие, тъй като според разказа на пострадалия музикант именно конфликт между съседи, е довел до случилото се, а поръчителите вероятно са живущите в апартамента над неговия.

Колев имал проблем в банята от около година. Имало теч от съседите и певецът дори оставил бележка на входната им врата в опит да разреши конфликта по мирен път.

"Да, чуках на вратата. Но оставих любезно бележка с моя телефонен номер. Не е приятно да ти тече в банята", разказва Колев.

Според него съседите били раздразнени именно от това, че той е хлопал на вратата им.

"Бяха повикани хора, които според мен са поръчани. Нападнаха ме без обяснение, без възможност аз да обясня ситуацията", потресен е Колев.

Единственото, което успял да чуе, докато го ритали, били думите: "Защо притесняваш жена ми?".

Ивайло Колев споделя, че след инцидента му е било трудно да ходи и имал световъртеж. След случилото се изпълнителят върнал повикания на адреса екип на Спешна помощ, надявайки се, че е в състояние да изнесе планирания концерт.

А той – мълчи! Защо се е случил побоят над певеца Ивайло Колев?

Тумба нападна певеца Ивайло Колев! Той - в болница! Концертът - отменен

"Малко след това осъзнах, че това е непосилно и отидох в болница, където констатираха, че имам сътресение на мозъка", каза още изпълнителят.

Той вече е разпознал един от нападателите си и е дал показания. Смята, че случилото се трябва да придобие широк обществен отзвук, защото подобни деяния са недопустими.