Участниците във “Фермата” се отдадоха на творчески порив и възпяха дуела между две от най-атрактивните състезателки в предаването.

Маникюристката Силвия Митева се изправи срещу организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова, но преди да влязат в ожесточения сблъсък, те бяха посрещнати от останалите участници със специална песен.

“Амазонка от Несебър на дуел поти се днес, след като е яла цяла седмица боб и овес..” се пее в парчето, което определено има потенциала да стане музикален хит.

“От другата страна застава силиконова мечта, с очи емоцията издава, за битка е готова тя“, отекнаха строфите, посветени на Мариана.

Песента завърши с многозначителния припев: “Най-обичам аз да гледам пирон забит докрай, а отборът е за двете трябва да се знай” под китарния акомпанимент на Митко Караиванов.

Едната участничка в битката, Силвия, е най-големият фен на “Фермата”. Гледала е всички дуели от предишните сезони и дори направила мини арена пред блока си в Несебър, на която да тренира.

Маринова, от своя страна, се доказа като добър мениджър и гъвкав строителен работник в риалити шоуто, и спечели уважението на всички играчи.