Овен

Тези от вас, които търсят своята половинка, днес може да имат успех в това. Планетарната конфигурация е такава, че благоприятства свързването ви с чужденци и хора с друга култура и разбирания. Бъдете активни в общуването с хора, които живеят в чужбина.

Постарайте се да станете рано днес и да свършите повечето от работата си още сутринта. Може да се наложи да излизате по работа на няколко пъти на кратки разстояния, така че се уверете, че батерията на телефона ви е заредена и не забравяйте зарядното си днес.

Това, което е работило като стратегия за печелене на повече пари вчера, днес може да се окаже неефективно. Ще се наложи да се адаптирате към настоящата ситуация и да измислите нещо ново, което да работи във ваша полза.

Телец

Комуникацията между вас и партньора ви, днес ще има изключително важна роля, особено ако трябва да разкриете нещо важно на половинката си. Възможно е да изпитвате страх и да ви е трудно да говорите, но ще намерите сили и ще проявите креативност в поднасянето на информацията.

Въпреки че имате ясно набелязани цели в работата си и се стараете да се движите по план, днес на пътя ви може да се изпречат някои дребни проблеми, които да ви създадат напрежение и стрес. Комуникацията с колеги и клиенти няма да върви много добре и вероятно ще останете неразбрани.

Денят е подходящ да инвестирате в нови технически придобивки като нов компютър, лаптоп, таблет или телефон. Това ще ви даде глътка въздух от лишенията и стимул да увеличите спестяванията си за в бъдеще.

Близнаци

Ако искате да впечатлите любовта на живота си, то ще е добре днес да поднесете такъв подарък, който да е свързан с вашите интереси, хоби или спорт, който практикувате. Това ще ви сближи още повече и ще имате повод да прекарвате повече време заедно. Не е нужно подаръкът да е скъп, а просто да е някакъв символ, който ще напомня за вас.

Постарайте се да се въздържате от закупуване на офис техника и всякакви уреди през този ден, тъй като много скоро може да се окаже, че закупената стока е дефектна. Ако все пак, нещо е наложително да се купи, не забравяйте да съхранявате всички фактури, касови бележки и гаранции, за да си нямате проблеми по-късно.

Ако обикновено сте по-консервативни и сдържани в пазаруването, то днес ще сте на противоположния полюс и буквално ще пилеете пари, водени от емоциите си. Ще купувате всичко, което видите и е възможно да претърпите доста парични загуби.

Рак

Всичко, което трябва да направите днес, за да ви забележи половинката, е просто да бъдете максимално естествени с всичките си недостатъци. Кажете това, което ви е на сърце, без да се преструвате и се шегувайте на воля, дори хуморът ви да е черен. Колкото и да не ви се вярва, това ще бъде привлекателно за партньорът до вас.

Трудно ще осъществявате ползотворни контакти с колегите си днес. Определено няма да може да скриете това, което ви дразни у другите и вероятно ще излеете всичко негативно, което сте таили досега. Направете го с финес и чувство за хумор.

Денят не се очертава като особено добър във финансово отношение, но не се отчайвайте, тъй като една велика идея, надраскана върху чернова или салфетка дори, може да ви донесе доста добра сума пари в най-скоро време. Възползвайте от всеки даден ви шанс от съдбата.

Лъв

Тези от вас, които са необвързани и присъстват на някакво предварително уговорено събитие или работна среща днес, неочаквано може да срещнат изключително ерудиран човек, по който да се захласнат. Толкова ще ви е приятно да слушате гласът на този човек, че няма да ви се иска всичко да свърши и денят ще отлети неусетно за вас.

Много е вероятно днес да имате затруднения при опита ви да се свържете с някои хора, които касаят работата ви. Изглежда, имейлите ви ще бъдат непрочетени, а телефоните, на които звъните, няма да бъдат вдигани. Ще трябва да се справяте сами през този ден, без помощта на когото и да е.

Днес, трудно ще отсеете кои оферти са най-подходящи за вас и кои са просто фалшиви или с недействително намаление. Вероятно, доста ще се лутате преди да решите какво точно и от къде да си купите.

Дева

Парите и материалните блага няма да накарат човека до вас да ви харесва и обича, а онези по-дълбоки чувства, вашата интелигентност и духовна красота, които са невидими за повечето хора, ще са вашата сила днес. Общуването с партньора ви през този ден ще бъде на друго по-високо и духовно ниво.

Обърнете внимание на документацията ви днес и проверете няколко пъти документите си за евентуални печатни или правописни грешки. Звездите съветват да погледнете назад нещата, които вече сте правили, да анализирате допуснатите грешки, за да ви е по-лесно да се движите напред.

Може би, днес ще отхвърлите покана от ваш приятел да излезете и да харчите пари по магазините. Много е трудно някой да повлияе на решението ви, освен ако нямате намерение да си купувате нещо определено.

Везни

Прекарването на деня ви в приятелска компания, може да ви срещне с някой много привлекателен човек, който да ви направи силно впечатление. В случай че си търсите половинка, шанса да срещнете също толкова луд и забавен човек като вас самите, е много голям.

Днес, ще сте във вихъра си и ще се справите успешно с всяка задача в работата си, по-добре от всеки друг път. Възползвайте се от тази положителна енергия и развихрете въображението си, за да създадете нещо уникално и неповторимо.

Сделките ви днес ще са успешни, ако подходите с леки, грациозни стъпки. Очакват ви добри печалби през този ден. Не пропускайте да си пробвате късмета и в лотарийни игри.

Скорпион

Вероятно, днес ще искате да направите нещо, което да нахрани душата ви и да се занимавате с нещо смислено и научно дори. Ще ви е скучно да стоите вкъщи и ще трябва да убедите половинката си да излезете някъде, където да е приятно и за двама ви. Определено имате нужда от подобна духовна и интелектуална инжекция, която да събуди вдъхновението ви.

Постарайте се днес да не подписвате никакви договори и споразумения, тъй като условията ще се окажат доста неизгодни за вас. Възможно е да възникнат някои спорове, които допълнително да усложнят работния процес и да се стигне до големи загуби.

Много ще ви е трудно да контролирате разходите си днес, особено ако имате пари дадени ви от ваш близък и не сте се потрудили за тях. Както се казва, пари на готово, лесно се харчат, но помислете колко труд е хвърлен за тези пари, преди да ги похарчите.

Стрелец

Планетарната конфигурация днес, ще ви даде увереност да поемете рискове, които се отнасят до връзката ви. Ако до момента сте се страхували от евентуално разочарование и сте отказвали дългосрочно обвързване, то днес може спокойно да кажете своето „Да“, което ще изуми партньора ви.

Днес, ще имате чувството, че разговаряте на чужд език с колегите и клиентите ви. Ще казвате едно, а хората ще разбират нещо съвсем различно. Постарайте да комуникирате основно в писмен вид, за да има доказателство за това, което сте разпоредили.

Днес, може да срещнете високопоставен и уважаван човек, който да стане ваш бизнес партньор, стига да подходите достатъчно интелигентно и находчиво в разговорите ви. Изиграйте добре козовете си.

Козирог

Партньорът ви днес може да ви заведе на ново и непознато място, което ще остави чудесни спомени в съзнанието ви и отново ще искате да се връщате на същото място. Необвързаните може да срещнат подходящият за тях човек на групови занимания, спортове или място, където се събира общност от хора със сходни интереси.

Много е вероятно днес да получите обаждане от скрит номер, за да ви поканят на интервю за работа, но не забравяйте да поискате координати на съответния работодател, за да може да се свържете за уточнения по повод срещата ви. В противен, случай ще съжалявате много, че сте изгубили следите на тази чудесна възможност.

Бъдете предпазливи и спазвайте собствените си финансови закони, за не рухнете изведнъж след безразсъдно харчене на пари по моловете. Изкушенията ще са в изобилие и ще ви трябва много воля, за да устоите и да не се разорите.

Водолей

Обикновено се наслаждавате на близостта на партньора ви, но днес може би, ще ви се иска да останете сами и да се погрижите за себе си. Това може да се окаже добро решение за вас, да ви позволи да си заредите батериите и да се погрижите за една чудесна трансформация на външния ви вид.

Днес, борбата ви с всякакви устройства, компютри, принтери и превозни средства ще бъде повече от жестока. Ще се наложи да се справяте с някои технически проблеми, които определено ще забавят работата ви и ще ви доведат почти до нервен срив.

Способността ви да предвиждате хода на някои сделки, днес ще е във ваша полза. Горчивият опит от неуспешните ви инвестиции, ви е направил доста предпазливи и умерени. Логичното ви мислене днес ще е разцвета си и може да направите някои дългосрочни вложения.

Риби

Вероятно, днес няма да се интересувате от нищо друго, освен от това, как да привлечете вниманието на любимия ви човек. Ще сте готови на всичко, за спечелите човека на мечтите си, дори да трябва да направите нещо, което е абсолютно нетипично за вас.

Преговорите свързани с работа, ще са много трудни през този ден и вероятно ще имате доста различни гледни точки с опонентите ви. Трудно ще стигнете до консенсус, тъй като нито една от двете страни няма да е склонна на компромис.

Не позволявайте парите да станат повод за спор между вас и любимия ви човек. Пари се губят, пари се печелят, но душевните рани трудно се лекуват. Обърнете внимание на по-важните неща и игнорирайте финансовите спорове.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.