Една майка от Киев - София Студжук, смята, че раждането не е нито болезнено, нито страшно. И искаше това да стане ясно на всички.

И... реши да покаже раждането на третото си дете на живо. София роди бебето у дома в надуваем басейн. Целият процес от началото до края е заснет. Известно е, че по-големите деца - дъщеря й Лола и синът й Дейвид - също са родени вкъщи.

 
Блогърката започна да се снима с признанието, че почти не е спала цяла нощ заради контракции. Докато ражда, й помага съпругът й Дмитрий.
 
 
Жената обясни решението си да излъчва на живо раждането с желанието си да покаже на всички, че "раждането не е равно на болка!". "Толкова е обидно, че повечето жени възприемат раждането като ужасен, болезнен, отвратителен и много страшен процес. Но това в никакъв случай не е така! Всъщност раждането е прекрасно. Раждането е магия, тайната на възникването на нов живот", написа тя.
 
 
Много интернет потребители обърнаха внимание на факта, че жената е родила в нехигиенични условия - по време на раждането камерата в един момент показа купища боклук около басейна. Освен това потребителите на социалната мрежа бяха възмутени, че малките деца на София наблюдават целия процес. А синът й Дейвид дори стоеше в басейна с раждащата му майка.
 
Превод и редакция: Glas.bg