Новината за това, че Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин все още не са правили секс, шокира много фенове на певеца. Едни сметнаха твърденията за лъжа, други намират религиозните им възгледи за абсурдни, а трети отбелязват, че много хора се пазят като тях до сватбата. 

Много известни личности пазят подробности от личния си живот. Други пък не се притесняват да говорят открито, дори и за секс. Запитани за тийнейджърските им трепети и първите връзки, някои звезди разкриват кога са загубили девствеността си. 

Анджелина Джоли 

Бившата жена на Брад Пит не разкрива на колко години е била точно, но уточнява, че в началото не знаела какво прави. 

 „Бях започнала да правя секс с приятеля ми, но имахме нужда от повече емоции. Вече не бях малко момиче. Веднъж гаджето ми грабна нож и ме поряза. Аз направих същото. Изцапахме се с кръв, а сърцето ми биеше лудо“, разкрива Джоли в свое интервю от 2007 г.

Джони Деп 

Бившият мъж на Амбър Хърд бил едва на 13, когато правил секс за първи път. Било с по-възрастна жена. Холивудската звезда коментира, че за него сексът е по-вълнуващо преживяване и от правенето на филми, споделя tialoto.bg.

Клои Кардашян 

Сестрата на Ким Кардашян споделя, че загубила девствеността си на 14. Първият път ѝ бил с 18-годишен, а като си спомня, тя отсича: „Моята ситуация хич не беше хубава“. 

„Като погледна назад и мисля, че беше отвратително, но тогава си мислех, че е наистина страхотно. Притисна ме, не бях готова. Аз почти не познавах собственото си тяло. През следващите 3 години не правих секс, само защото не се чувствах комфортно“, допълва тя. 

Брук Шийлдс

За разлика от Кортни, актрисата започва да води полов живот доста по-късно – на 22. Според нея, причината да го направи толкова късно е, че била доста пълничка в училище и момчетата не ѝ обръщали внимание. 

Аштън Кътчър 

„Бях на 15. Отидохме в гората с едно момиче, с което тъкмо се бях запознал“, разказва той. По думите му, сексът продължил няколко секунди и двамата се чувствали доста неудобно. 

„Две години по-късно, отново правих секс с нея, само за да ѝ докажа, че първото „представление“ беше чиста случайност и мога да се справя и по-добре“, казва мъжът на Мила Кунис.

Селин Дион 

Известната певица разкрива, че започнала да прави секс на 20. Първия път го направила с 26 години по-възрастен мъж. 

Даниел Радклиф 

Известен с ролята си на Хари Потър, 30-годишният актьор се стреми да бъде пример на много деца. Той признава, че не го е срам да каже, че до 16 бил девствен. 

 „Аз съм от малкото хора, които изглежда са имали един наистина добър първи път. Беше с някого, когото бях опознал добре. Оттогава съм правил и много по-добър секс, но все пак не беше толкова ужасяващо и неудобно, както при други хора – като един мой приятел, който се напи и го направи с непозната под мост“, обясни Радклиф.