Виктория Петрова реши най-накрая да повдигне завесата около личния си живот, който пази в абсолютна тайна. Години наред водещата на новинарската емисия в bTV категорично отказва всякакви изяви, които не са свързани с работата ѝ. В нюзрума на медията половинката на Красен Кралев се ползва с имидж на Желязна лейди, но признава, че има редица емоции, които ѝ тежат.

"Не мога да кажа за себе си, че съм супер силна. Неуверена съм за някои неща. Липсата на здраве, разочарование - това ме прави тъжна. Не знам дали с такова впечатление остават хората, че съм силна, а по изключение някаква емоция ме прави слаба. Наскоро детенце на два месеца се бореше за живота си. Безумно гадна болест - цироза. Тъжна история. Вади ме от равновесие", споделя Виктория. Тя признава, че се е превърнала в абсолютен работохолик и не съжалява за това.

"Нито сама лъжа себе си, нито съм заблудила някого, че е така. Да си журналист и да не си отдаден на 100% - абсурд. Това е моят живот. Така съм си го избрала да бъде. Зарежда ме да работя. Не чувствам умора от ефира", категорична е ТВ звездата.

Неведнъж тя е била в центъра на медийни слухове и трън в очите на колежки заради естествената си забележителна красота. Тя споделя, че е суетна в рамките на нормалното и никога не е искала да изпъква само с красота.

"Старала съм се, учила съм, чета по различни теми, за да не бъда голословна. Тази битка обаче е обречена", констатира красавицата, цитирана от "Ретро".