Слави Трифонов – едно име, което не спира да буди интерес сред хората. През годините е излизала каква ли не информарция за него... За връзките му, за здравето му, за любовта, за задкулисието на шоуто и какво ли още не. 

"Дългият", както е известен Трифонов обаче опровергава почти всички жълтини около себе си, някои дори в съдебна зала.

Едно остава обаче неразгадано: Кои жени са успели да пленят сърцето му?

В своето шоу, а и по интервюта, Трифонов никога не е споделял какви са му намеренията за семейство, по какъв тип жени си пада, кой е пленявал сърцето му, с изключение на един път.

"Това е единствената жена, която ме направи непрофесионалист за 2 минути" - думи на Трифонов, които остават в историята на шоубизнеса и все още карат хората да си задават въпроси.

Няма как да не започнем с Магдалена Ангелова - единствената жена, пленила истински студеното сърце на Слави Трифонов през далечната 1997 година. Той се влюбва безумно в нея, но известно време са само приятели. Хубавицата е до Слави в един от най-тежките му моменти – когато от ефира на БНТ свалят предаването му "Хъшовете". 

Цяла България разбира за любовта им, когато по време на концерта си през 2000 година той обявява, че я обича безумно. 

По-късно обаче двамата се разделят, като причината не е ясна. Клюкарски издания шушукат, че Маги е започнала връзка с Ники Шванца, който беше интимен с Мая Илиева. Caмaтa тя явнo тoчнo пo тoзи нaчин e влияeлa нa Дългия, зaщoтo вeчe 20 гoдини тoй нe мoжe дa я зaбpaви. Двaмaтa имaxa бypнa вpъзĸa, ĸoятo нe пpoдължи мнoгo, нo ocтaви вeчeн oтпeчaтъĸ в нeгoвoтo cъзнaниe.

Кои са другите дами, успели да завъртят главата на "Дългия"? Или поне така се твърди...

Силвия Лулчева

Актрисата Силвия Лулчева е първата му голяма любов. Срещат се през 90-те, когато тя е студентка в НАТФИЗ и току-що се е разделила с първия си съпруг. Пламва искра и двамата бързо заживяват под един покрив в малко таванче, близо до Женския пазар. Именно на Силвия, която е завършила столичната Френска гимназия, Слави посвещава песента си "Френската гимназия, нея Господ пази я". 

Състудентите на Лулчева Влади Въргала и Август Попов канят Трифонов, който учи виола в Консерваторията, да участва в студентската програма "Ку-ку", която изстрелва учиндолеца по пътя към славата. Силвия и Слави са заедно за кратко, достатъчно за да се разведе актрисата.

Алекс Раева

Въпреки многобройните публикации в медиите, вокалистката Алекс Раева и Слави така и не разкриха отношенията си. Двамата и до днес не искат да коментират дали са били емоционално обвързани. Раева твърди, че с шоумена са били само приятели. Близки до тях обаче коментират, че двамата са изживели бурна и страстна любов. Имаше дори спекулации, че аборт на бившата беквокалистка на "Ку-ку бенд", е сложил край на връзката им. 

"Да, знам, че аз съм голямата любов на Слави. Той ми го е казвал много пъти. Но дори и да не ми го беше казвал, аз като жена го усещах и знаех, че е точно така", споделяла е самата Александра в стари свои интервюта.

Мартина Огнянова

Впоследствие се говори, че Слави е имал интимни взаимоотношения с балерината от балета му "Магаданс" Мартина Огнянова. Единствените доказателства за връзката им са папарашки снимки, щракнати в столичен мол и в Сингапур. Двамата били засечени от българи, работещи там, и бързо се превърнали в център на внимание. Говореше се, че балерината се е изнесла и живее под един покрив с Трифонов като даже се готвели за сватба и за деца, но това така или иначе не стана реалност и клюките отихнаха.

Другите жени, за които също се говори, че са били интимни с Трифонов, са Монина Бабикер, Ваня Щерева и Венета Харизанова. Дали обаче връзките с Дългия са били реалност, по всяка вероятност няма да разберем.

Към днешна дата почти всички спряха да се интересуват толкова от личния живот на водещия, който обяви, че купува телевизия и прави партия, с която навлиза в родната политика.