Цветан Цветанов не ме покани днес на учредяването на партията си, защото знае, че никога не сме говорили за политика, защото знае, че приятелството е онова, което свързва двама мъже, когато са заедно да се разтоварят от ежедневните си проблеми. Обикновено си говорим за спорт, за ежедневни неща, за децата. Това заяви пред БНТ певецът Веселин Маринов.

Той пожела успех на Цветанов.

"Пожелавам успех на Цветан, защото той е много почтен човек, много обича политиката и умее да раздава сърцето си за това, в което вярва", заяви Маринов.

По думите му е бил ухажван от различни партийни централи с предложение да се включи в политиката, но винаги е отказвал. "Защото музиката е това, за което живея, музиката осмисля живота ми. Политически песни никога няма да пея", обясни певецът.

"Много е трудно, защото идва есента, активният сезон, концертният живот, а залите са отворени на 30%". Успяхме да направим през лятото 7-8 концерта в летните театри с 50% публика, направи бърза равносметка певецът и добави, че "всичко това е един голям компромис", сподели Веселин Маринов.

"Направих автобиографична книга, за която мисля, че вече ѝ е време", каза Маринов.

На 6,7 и 8 октомври изпълнителят ще представи последния си - 29-и поред, албум – "Легенда за любовта"."Всичко, което правя, е свързано с любовта", разкри Маринов.