Пловдивчанинът Веселин Кузмов, известен като Гробаря, замалко да остане без три пръста! Първият победител в Big Brother Family преди 10 години си съсече ръката с мачете, разказа самият той пред Glas.bg. Сега Веско разхожда себе си и многобройните си татуировки всеки ден до Спортния диспансер, където специалисти раздвижват пострадалия му крайник.

Какво всъщност се е случило?

„Снимахме един клип на death metal бандата „Полигон“ - "Свинята", в който изпълнявам ролята на канибал психопат, който отвлича жени, яде ги и т.н. Т.е. свинята съм аз. Бяха ми дали едно мачете, с което „разфасовах“ „жертвите“. На почивката едно от момичетата ми каза, че съм й одраскал гърба. Не можех да го преживея – по-добре да бях ранил себе си! И... след час и половина ми изхвърчаха пръстите...

Държах мачетето за дръжката, ръката ми се хлъзна и си порязах ръцете. Всъщност ранени са ми три пръста, засегнати са 9 сухожилия, предстоят ми 7 месеца раздвижване. Доста болки понасям и ще продължавам да понасям, както върви“, обясни преживяното Веско пред репортер на Glas.bg.

Допреди да си среже пръстите, траурният агент се е боксирал в Англия. За нещастие обаче, баба му е получила инсулт и всички са били единодушни, че само Веско ще я вдигне на крака. Затова той се връща в България и започва да се грижи за баба си. Междувременно е дошло предложението за главната роля във въпросния клип, в която той от Гробар се превъплъщавава в канибал. Очевидно Веско доста се е вживял в психопатската роля, гарнирана с тежка метъл музика и зловещи крясъци и викове, което сега ще му коства доста болки и мъки.

Иначе Гробаря твърди, че няма личен живот – обикновено все се грижи за някой „закъсал“. Няма приятелка, а децата си вижда „от време на време“. Има ново предложение за работа в Англия – треньор по бокс на деца. Само да му се възстановят пръстите...