"Аз и сестрите ми сме осиновени"!

Това сензационно обяви една от тризначките - Надежда.

Бившите брадърки от няколко години живеят в Англия и са загърбили почти всичко в България.

Надежда и сестрите й отдавна знаят, че са осиновени, но досега не са го разгласявали.

Жената, която ги отглежда, и до ден днешен не им казва коя е истинската им майка. Любка Станчева продължава да крие самоличността на родителката на тризначките.

Вяра, Надежда и Любов научават, че са родени на Албиона. Истинската им майка е чужденка, която живее на Острова, когато ги ражда. Именно поради тази причина заминават за Англия. Освен да работят, те търсят и истинската си майка. Тризначките се опитват да открият родителката си, но без успех.

"Потърсих консула да ми каже. Но и той мълчи. Държавата също", жалва се Надежда, която в Англия се подвизава с името Хоуп.

Взеха ни пръстови отпечатъци от всеки пръст на всяка една ръка … Виж кой говори

Категорична е пред "България днес", че никога не се е чувствала българка. Според нея тя и сестрите й не е трябвало да попадат у нас.

"България ми е причинила много лоши неща. Със сигурност не съм българка. Никога не съм навредила на никого. Защо съм попаднала тук, не знам. Опитвам се да разбера, но всички крият дълги години", казва още Надежда.

Тризначката е категорична, че таи добри спомени от Благоевград, където тя и сестрите й израстват. Въпреки че са бедни, те успяват да излязат от калта.

"Никога няма да забравя детството си, но трябваше да съм жена, а не силна като мъж. Научих се, че мога да се справя със всичко", добавя още Надежда.

Тризначката Надежда – без надежда. Арестували я в Англия, "ударила" ченге!?