Осем месеца, след като официално потвърди слуховете за раздялата със съпругата си Миряна, които преди това упорито се носеха, Ивайло Захариев призна, че отново е влюбен.

Откровението му дойде едва преди няколко часа, като актьорът засвидетелства чувствата си в социалните мрежи, споделяйки снимка с новата си половинка и променяйки личния си статус на "Обвързан".

"И докато си живееш и се тревожиш за нещо си, любовта те изненадва с приказка...", гласи посланието на кадъра, показващ звездата от сериала "Под прикритие" седнал на стол, насред красиво лавандулово поле, а в скута му стои 33-годишната Станислава Костадинова.

Подобно на избраника си, и блондинката качи в акаунта си тяхно общо изображение от същото място, разкриваща как Захариев я е вдигнал във въздуха, целувайки я нежно по устните.

"Любовта е дълготърпелива, пълна с доброта, любовта не завижда, любовта не се превъзнася, не се гордее, не безчинства, не търси своята изгода, не се дразни, не е злопаметна, не се радва на несправедливостта, а се радва на правдата, всичко прощава, на всичко се доверява, на всичко се надява, всичко претърпява", пише към фотографията Станислава.

Жената, откраднала сърцето на артиста, е родом от Асеновград. Тя е майка на момиченце. Ивайло пък сложи край на връзката си с Миряна седем години след като двамата си казаха "Да" през 2012 г. Те са родители на две момченца.