Мари Будева – дъщерята на тв водещата Гала се оплака, че е подложена на виртуален тормоз.

Брюнетката пусна стори в социалната мрежа, в което обяснява, че един от потребителите на Facebook не спира да пише неприятни неща и да реди обиди за нея, под формата на коментари.

Будева уточнява, че преди 2 седмици е изпратила лично съобщение до профила, но така и не е получила отговор, а коментарите продължили.

Нещо повече – грозните думи се насочили и към хората, пишещи позитиви под изображенията ѝ.

Но наред с лошото, което ѝ се случва, тя се похвали и със страхотни новини. В официалната си Instagram страница дъщерята на тв водещата сподели с последователите си, че подготвя свой проект, но не издаде подробности около него.

Единственото, което написа, е, че безкрайно се вълнува за осъществяването му и се надява той да се хареса на почитателите ѝ.

Към публикацията Мари качи и снимки, с които показва бизнес визията си, която включва плетена гълъбовосива рокля с дължина над коляното и широко черно сако, които е комбинирала с кубинки.

"Мрачното и дъждовно време ме зареди със страхотно настроение, макар да звучи неочаквано – това е любимото ми време и се чувствам най-добре в него. Май ми личи, че съм уморена", гласи посланието към кадрите.