Певицата Преслава излезе с решение в социалните мрежи, което касае бъдещите й участия. Ето какво гласи то:

"Скъпи приятели, бих искала да ви информирам, че отменям всичките си публични изяви за неопределен период от време. Причината за това мое решение е разпространението на така наречения коронавирус, който вече е и в България. Това е лично мое виждане и не искам да ангажирам никого с него, както и не призовавам някого да ме последва!", написа гласовитата брюнетка в профила си в социалните мрежи.

На фона на така създалата се ситуация в страната, при която отлагат театрални постановки, затварят кина, спортни събития се провеждат без публика и се обмисля забрана на всички мероприятия на закрито, смятам за крайно безотговорно от моя страна да продължавам да обикалям дискотеките и клубовете в цялата страна, като по този начин излагам на опасност себе си, близките ми и всички колеги и фенове, с които се срещам ежедневно. Надявам се в най-скоро време да има решение на проблема и всички да може да се върнем към обичайните си занимания. Обичам ви, бъдете здрави!" - написа Преслава преди минути в социалните мрежи. 

Фенове я подкрепиха за решението и мерките, които взима, предвид епидемичната обстановка по света и у нас. 

Припомняме, че вчера друга нейна колежка - Джена, също отмени участие в Германия, където щеше да се срещне с голяма част от сънародниците ни, които живеят в Майнц. Половинката на Наско Канара се извини публично на своите почитатели, като обеща, че ще направи концерта си, но след като нещата със заразата се стабилизират.