По традиция херцозите на Кеймбридж принц Уилям и Кейт Мидълтън споделиха коледната си картичка за 2020 г., с която поздравяват хората по света за предстоящите празници.

На кадъра се е събрало цялото семейство - Уилям, Кейт, принц Джордж, принцеса Шарлот и най-малкият принц Луи. И трите дечица изглеждат много пораснали и с широки усмивки позират за снимката.

Семейството е координирало облеклото си за снимката, пише Ох, на мама! Всички са облечени в по-тъмни, зимни тонове. На пуловера на принцеса Шарлот се виждат коледни мотиви, които създават допълнително празнично настроение.

Това, което ни прави впечатление, е, че фонът на кадъра е изключително обикновен - няма я натруфената коледна украса, изкуствените пози и помпозността. всичко е много просто - дърва за огрев. Това, което ни топли през зимата...

Кадърът е заснет през есента в Анмър Хол от фотографа Мат Порто. Празничната снимка идва само дни, след като цялото семейство направи първия си официален дебют на червения килим на премиерата на комедийната пантомима за деца “Pantoland” в лондонския театър „Паладиум“.