Новоизбраната "Мис Плеймейт" 2019 Михаела Тодорова се изфука със снимки от ваканцията си на гръцките острови на звездите Миконос и Санторини.

Тя не пропусна да уточни, че е събирала слънчеви лъчи на топ дестинациите Scorpios beach и Paradise beach, където лудите купони не спират и за минута.

Обикновено блондинката се отдавала на спокойствие, лукс и загадъчна компания през вечерите.

Още новоизгряваща: Мис Плеймейт свали всички дрехи на закуска СНИМКА 18+

Михаела без притеснение обяви, че има секспартньор, който да я задоволява в леглото, но няма сериозна връзка.

"Имам секспартньор, но той сега със сигурност ще се обиди, като го обсъждаме толкова", обясни Тодорова във "Вечерното шоу на Слави", която обаче не се съгласи да обяви и името му.

"Аз си чакам майстора, в когото да се влюбя", каза тя.

Силиконовата "Мис Плеймейт" изуми: На мода са естествените гърди!

Михаела призна, че е била жертва на насилие. То продължило 3 години, като мъжът, който й причинил това, до ден днешен търси контакт с нея. А в миналото него нищо не могло да го спре, тъй като бил изключително ревнив.

В тези тежки моменти до нея била майка й, която изживяла всичко с нея. Михаела неведнъж подавала жалби срещу насилника, вадила дори медицинско, но нищо не помогнало.

Затова днес мечтаела да помогне на всички момичета, които са жертва на тормоз. Убедена е, че те не трябва да се срамуват, а медиите не трябва да спират да пишат за насилието над жените.

Новата "Мис Плеймейт" жертва на насилие, призна за тежки моменти