Плеймейтката Гентиана Халити скочи срещу оргиите с непълнолетни момичета. Скандалната красавица избухна срещу несправедливостите у нас.

"Писна ми всеки ден да чета тъжни постове за гаври с хора и животни. Писна ми от измислено родолюбие на хора, които нямат идея кои са Кирил и Методий. Писна ми от свалки на латиница. Писна ми да гледам 16-годишни момичета, участвали в оргии, а мен да ме сочат с пръст заради снимки в "Плейбой". Писна ми охрани и дилъри на амфети да се правят на мутри и да им чувам имената във всеки един поздрав в бар.

Писна ми от 200-левови проститутки, заради които дебелите и импотентни чички си позволяват да ме свалят. Писна ми от фитнесджии, които чакат гаджетата им да ги издържат. Писна ми от хейтърите зад клавиатурата, които са НИЩО, изглеждат НИКАК, мислят НИКАК, изкарват НИЩО и си позволяват с гадните си усти да хулят и бълват най-грозни помиярщини! Писна ми от всички вас. Вие сте едни плюнки за мен. Измислени герои и изгнили души! Ако мога да се махна от тази извратена държава - бих забравила, че ви е имало!"